Ελ

En

Διεθνής Έκθεση “Saudi Infrastructure Expo”

Η Enterprise Greece, στο πλαίσιο της προβολής και προώθησης των ελληνικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού, απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στο ελληνικό περίπτερο της Διεθνούς Έκθεσης με τίτλο: “Saudi Infrastructure Expo”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο “Riyadh International Convention & Exhibition Center”, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Στόχος της ελληνικής συμμετοχής είναι η παρουσίαση των συστημάτων και υποδομών που απαιτούνται για την κατασκευή και την ανάπτυξη αστικών πόλεων στη Σαουδική Αραβία, με οργανωτικές δομές και εγκαταστάσεις απαραίτητες για τη λειτουργία μίας κοινωνίας ή επιχείρησης, όπως δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, μεταφορές και logistics, ηλεκτρική ενέργεια και νερό, προμήθειες, τηλεπικοινωνίες. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Έκθεσης καλύπτονται 3 βασικοί τομείς:

  • Μεταφορές (Δρόμοι, Γέφυρες & Σήραγγες: μηχανική, κατασκευές, σκυρόδεμα, άσφαλτος και ειδικές
    κατασκευές. Σιδηρόδρομοι, Μετρό & Τραμ: υπέδαφος, διάνοιξη σηράγγων, εξοπλισμός και εργαλεία,
    τεχνολογία, διαχείριση κυκλοφορίας. Αεροδρόμια & Λιμάνια: σχεδιασμός συστημάτων και παρακολούθηση, εξοπλισμός, κατασκευαστές).
  • Αστική Τεχνολογία (Τεχνολογία στην κατασκευή: έξυπνο κτίριο, έξυπνη ενέργεια, έξυπνο νερό, έξυπνο περιβάλλον. Βιωσιμότητα: κλιματική αλλαγή, διαχείριση ενέργειας, διαχείριση αποβλήτων. Κινητικότητα: μεγάλα δεδομένα, τεχνητή νοημοσύνη, έξυπνη μεταφορά).
  • Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (Νερό, Ενέργεια, Τηλεπικοινωνίες).

Στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης διοργανώνεται το συνέδριο με τίτλο: “The Saudi Infrastructure Summit”, το οποίο έχει στόχο να ενημερώσει το ενδιαφερόμενο κοινό της έκθεσης για τις εμπορικές πρακτικές, τις τάσεις και τις ευκαιρίες της αγοράς της Σαουδικής Αραβίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210 335 5778 (κα Α. Τρυποσκούφη), 210 335 5764 (κα Β. Καλαμάρα) και στα emails: a.triposkoufi@eg.gov.gr (κα Α. Τρυποσκούφη) ή v.kalamara@eg.gov.gr (κα Β. Καλαμάρα).

Προηγούμενο Διεθνής Εμπορική Έκθεση “Ghana International Trade Show 2023”

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας